sábado, 11 de noviembre de 2023

4º CERTAMEN DE RELATOS CORTOS VEUS DE DONA( ADULTOS)


 

Certamen de relats Veus de Dona.

 

 

 

Gènere: Relat curt.

 

Premi: Trofeu i lot de llibres.

 

Obert a: Sense restriccions.

 

 

 

Entitat convocant: Biblioteca Mestre Martí Tauler amb la col·laboració del Servei de Polítiques d'Igualtat de l'ajuntament de Rubí.

 

 

País de l'entitat convocant: Espanya.

 

Data de tancament: 20/03/2024

 

 

Bases

 

El club de lectura "Veus de Dona" convoca el 4º certamen de relats curts.  L'objectiu és promoure i incentivar la creació literària en l'àmbit de la narrativa.

 

1- Podran participar i optar totes les persones majors d'edat, de qualsevol nacionalitat, que presentin relats inèdits en la seva totalitat, i que s'ajustin a les bases següents:

 

2- S'estableixen dues categories:

            -Català

            -Castellà

 

3- Els relats poden tractar qualsevol temàtica que destaqui la igualtat de gèneres, posi de relleu el seu paper a la història o en qualsevol camp del coneixement, així com també la seva aportació a la societat actual, en qualsevol àmbit.

 

4- Els relats han de ser originals i inèdits. Hauran de tenir una extensió màxima de 500 paraules en lletra Times New Roman 12 i un interlineat d'1,5. No s'admetran les presentacions d'obres o fragments que ja hagin estat premiats o bé estiguin pendents del veredicte d'altres concursos.

 

5- Per poder concursar, els originals hauran de ser tramesos per e-mail en format pdf, amb títol i sense signar, al correu electrònic: clubveusdedona@gmail.com (relats Veus de Dona), afegint l'idioma en el qual està escrit. Ex.: relats Veus de Dona (català).

 

6- El relat ha d'anar signat amb pseudònim i en un altre arxiu adjunt en pdf hi anirà la plica on figurarà la següent informació: títol de l'obra, pseudònim, nom i cognoms de l'autor, edat, adreça complerta, telèfon de contacte, adreça de correu electrònic, localitat i DNI.

 

7- El jurat: estarà format per les participants del club de lectura Veus de Dona.

 

8- Els criteris de valoració del jurat es fonamentaran en la qualitat literària, la correlació amb la temàtica expressada a les bases, la creativitat, la gramàtica i la correcció del text.

 

9- Els premis podran ser declarats deserts si a criteri del jurat cap relat tingués els mèrits que calen per ser premiat. Tanmateix, el jurat estarà facultat per resoldre totes les qüestions dins la seva competència.

 

10- Els/les guanyadors/es es coneixeran el dia de Sant Jordi del 2024 i seran avisats amb antelació.

 

11- La participació al certamen implica la total acceptació de les anterior bases.


Castellano.


El club de lectura Veus de Dona convoca el 4º certamen de relatos.

Certamen de relatos. Veus de dona

Género: Relato corto.

Premio: Trofeo y lote de libros.

Abierto a: sin restricciones.



Entidad convocante: Biblioteca Mestre Martí Tauler amb la col·laboració del servei de polítiques d'igualtat del ayuntament de Rubí.

País de la entidad convocante: España

Fecha de cierre: 20-3-2024

Bases


 1—Podrán participar y optar todas las personas mayores de edad, sea cual sea su nacionalidad, que presenten relatos inéditos en su totalidad, que se ajusten a estas bases.

2—Se establecen dos categorías:

-Catalán

-Castellano

3— Los relatos pueden tratar cualquier temática que destaque la igualdad de géneros, ponga de relieve su papel en la historia o cualquier campo del conocimiento, así como su aportación a la sociedad actual, en cualquier ámbito.

4— Los relatos deben ser originales e inéditos.  Tendrá una extensión máxima de 500 palabras con letra Times New Roman 12 y un interlineado de 1’5.No se admitirá la presentación de obras o fragmentos que hayan sido premiados o estén pendientes del fallo de otros concursos.

6—Para poder concursar los originales serán remitidos por correo electrónico en formato PDF, con título y sin firmar, al correo electrónico: clubveusdedona@gmail.com. Asunto (relatos Veus de dona) añadiendo el idioma en el que está escrito. Ejem: relatos Veus de dona (catalán)

7— El relato irá firmado con seudónimo y en otro archivo adjunto en PDF irá” La plica”, donde figurará la siguiente información: título de la obra, seudónimo, nombre y apellidos del autor, edad, dirección completa, teléfono de contacto, dirección de correo electrónico, localidad y DNI.

8—EL jurado estará formado por las participantes del club de lectura Veus de dona.

9—Los criterios de valoración del jurado se fundamentarán en la calidad literaria, la correlación con la temática expresada en las bases, la creatividad, la gramática y la corrección del texto.

10— Los premios podrán ser declarados desiertos si a criterio del jurado ningún relato poseyera los méritos necesarios para ser premiado. Asimismo, el jurado estará facultado para resolver toda cuestión de su competencia.

11—El fallo se dará a conocer el día de Sant Jordi del 2024. Los finalistas serán avisados con antelación

12—La participación en el certamen, implica la total aceptación de las bases.

Rubí-12-11-2023

 

 

 

 


 

6 comentarios:

  1. Es pot participar simultàniament en castellà i català? Quants originals es poden presentar per persona?

    ResponderEliminar
  2. Bona tarda.
    Puedes participar en los dos idiomas. Solo un relato en cada modalidad.
    Gracias por el interés

    ResponderEliminar
  3. Solament és per a persones de més de 18 anys?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies per respondre amb tanta pressa

      Eliminar
    2. Així que és sols per majors de 18 o no?

      Eliminar
    3. Bon dia, Clara. Perdón por no contestar antes. No lo había visto. También está abierto, como siempre para 3 º y 4º de la ESO, de los institutos de Rubí. Reitero mis disculpas.
      un saludo
      .http://clubdelecturaveusdedona.blogspot.com/2021/11/2certamen-de-relato-corto-veus-de-dona3.html

      Eliminar